Film i TV

čelična pesnica

Aside Banners

Netflix otkazao Iron Fista nakon dvije sezone – očekivano ili?

Piše , Objavljeno

Netflix je odlučio otkazati svoju ekskluzivnu seriju Iron Fist iz Netflix/Marvel svemira nakon samo dvije sezone. Prva sezona je bila katastrofalna, mogli ste uživati u njoj samo ako ste malo sadomazo (ili nemate kriterije), ali nakon značajno poboljšane druge sezone ova vijest je iznenadila sve ljubitelje ove streaming usluge i stripjunaka.

Ovo dovodi u pitanje i buduće sezone The Defendersa – ali otkazivanje Iron Fistove “solo” serije ne mora značiti da će ga potpuno odstraniti iz ostalih sadržaja, vjerojatno su samo procijenili da nije dovoljno jak da sam nosi svoj sadržaj.

Službena izjava glasi:

Marvelov Iron Fist se neće vratiti u trećoj sezoni na Netflixu. Svi na Marvel Televisionu i Netflixu smo ponosni na seriju i zahvalni smo na uloženom radu i trudu od naše divne glumačke postave te čitave ekipe. Zahvalni smo fanovima koji su pogledali ove dvije sezone te na partnerstvu koje smo dijelili. Iako je serija na Netflixu završila, besmrtni Iron Fist živi dalje.

Gdje živi dalje? U našim srcima, možda su na to mislili. Teško, nismo ga zavoljeli baš iako je nakon druge sezone čak i bilo nade. U svakom slučaju, nadajmo se da ovo neće obeshrabriti producente ostalih Marvel serija. Želimo poboljšanja, ne otkazivanja.

Daredevil uskoro! Oko tog smo napeti poprilično. Pročitaj : Treća sezona Daredevila – Kingpin želi osvetu

TAGOVIdaredevil iron fist marvel Netflix serije

Komentiraj