Film i TV

imamo datum i najavu

Aside Banners

Netflix snimio “Breaking Bad” film, sve što znamo do sada + trailer

Piše , Objavljeno

Samo par dana nakon što je Saul, na iznenađenje svih, objavio kako je Breaking Bad film već snimljen, Netflix je tu informaciju službeno i potvrdio.

Informacija o samome filmu nema puno, ali ovo je sve što znamo do sada.

Umjesto  naslova koji se ranije spominjao Greenbrier, film će se zvati “El Camino: A Breaking Bad Movie”. Film je napisao i režirao autor serije Vince Gilligan, a izaći će na Netflixu 11. listopada ove godine. Film bi se trebao emitirati i na AMC-u, kablovskoj mreži koja je od 2008 do 2013. prikazivala seriju koja se smatra jednom od najvećih serija u povijesti televizije.

Nečisti vizualni zapisi

Glavni lik filma više nije g. Heisenberg, već njegov ortak Jesse Pinkman kojeg je glumio Aaron Paul. Šest godina nakon zadnje epizode u kojoj je (SPOILER za slučaj da JOŠ niste gledali), Jesse pobjegao iz laboratorija gdje je bio zatočen i prisiljen kuhati meth, film prati što se dalje s njim događa.

Ali Netflix je škrt na radnji, i sve što znamo je: Nakon dramatičnog bijega iz zarobljeništva, Jesse se mora pomiriti sa svojom prošlošću kako bi mogao stvoriti nekakvu budućnost.”

Nakon onakvog kraja, malo tko je očekivao da će gledati nastavak ove priče koji je iznenadio i samog Aaron Paula koji je komentirao kako je film jednako otkriće njemu kao i fanovima serije, jer je vjerovao da se nakon finala oprostio od svemira Breaking Bada.

“Bila je to teška, emotivna stvar za sve nas”, rekao je Paul. “A nakon finala, svi smo se skupili, zagrlili i rekli ‘volim te’. I to je bilo to. “

No fanovima nije bilo dosta, a to je pokazao i uspjeh kasnije serije koja je pratila život  snalažljivog odvjetnika Paula u spinn-off prequelu “Better Call Saul”, a koja je osvojila čak 23 Emmya.

Glumačka postava

Osim Aarona, niti jedan drugi glumac još nije potvrđen, ali navodno bi se mogli vratiti Bryan Cranston i Krysten Ritter (koja je u seriji glumila Jessevu curu Jane), ali vjerojatno samo kao Jesseve uspomene budući da su oba lika mrtva.

Što možemo očekivati

Netflix je izbacio kratku najavu u kojoj vidimo Jessevog prijatelja i junkieja Skinny Petea kako uvjerava policiju da ne zna gdje je Jesse.

 

Iako je uspio pobjeći, nepoznato je koliko policija ima informacija o njegovoj umiješanosti. Ako Jack nije uspio uništiti nijedan dokaz koji je Todd ukrao, tada će Jessevo priznanje i sve Hankove bilješke biti pronađene. Sudeći i po najavi, vrlo je moguće da ćemo u filmu gledati Jessev bijeg od policije. “On je sada slomljen čovjek koji nema što izgubiti osim svoje slobode.” Zvuči dramatično, zvuči kao nešto što ćemo gledati.

TAGOVIAaron Paul Breaking Bad Breaking Bad film