Film i TV

ma može

Aside Banners

Netflix uzeo Ryan Reynoldsa i Deadpool scenariste za novi akcijski triler – veselje na sve strane

Piše , Objavljeno

Voliš Deadpoola? A valjda nisi u onom malom postotku koji mrzi “plaćenika s velikim ustima”. Ryan Reynolds se udružio sa scenaristima iza Deadpoola i izbacit će još jedan film iduće godine.

Ime filma je Six Underground. Zašto baš tako? Zasad se pretpostavlja da se radnja vrti oko šest milijardera koji odglume vlastitu smrt kako bi izbrisali nekoliko zlikovaca s lica planeta. Želimo Ryana barem u jednoj od ovih uloga. Ili barem kao glavnog negativca.

Netflix se udružio sa Skydance Media kompanijom i ovaj akcijski triler će režirati nitko drugi nego bog eksplozija i tata green screena – Michael Bay.

Paul Wernick i Rhett Reese su odgovorni za scenarij, moglo bi biti dobro. Čak nam ni radnja nije toliko važna, što apsurdnije – to bolje. Daj nam dijalog i glupe scene.

Skydance Media su dosad već producirali Grace and Frankie, Netflixovu seriju koja je nominirana za Emmyja, ali i SF čudo napravljeno za bindžanje (baka Janja nam se krsti jer ne razumije što to znači) – Altered Carbon.

Ovo će biti najveći Netflixov dugometražni pothvat dosad nakon Brighta s Will Smithom i Joelom Edgertonom. Taj film o suživotu vila, ljudi i orka (oraka?) nije naišao na odobravanje kritike, ali je film jedan od najstreamanijih na Netflixu – što i je konačni cilj ove zle korporacije koja nam je ovladala životm.

TAGOVIdeadpool Netflix ryan reynolds

Komentiraj