Film i TV

WOW - World of Will

Aside Banners

Netflix zagrizao za igrane filmove, otkupio ‘Bright’ s Will Smithom i njegovim prijateljima orkovima

Piše , Objavljeno

Nakon druženja sa robotima, zombijima i izvanzemaljcima, Will Smith će neko vrijeme provesti i s orkovima, a sve zahvaljujući Netflixu.

Netflix se nije usrećio ove godine na dodjelama Oscara. Čak ni Netflixovi dokumentarci koji su bili nominirani nisu dobili nagradu jer ju je pred nosom otela “Amy”.

Kako Netfliksovci vidaju rane? Kupnjom velikih projekata s vrhunskim glumcima i vrhunskim redateljem.

will-smith

Will Smith nije superzvijezda kakva je nekoć bio (za sve krivimo Šjamalajananananov After Earth), ali utjelovljenjem mrtvozornika u Concussionu, filmu o brutalnosti američkog nogometa, je pokazao da nije zaboravio svoj posao, a uskoro ćemo ga vidjeti i u Suicide Squadu, DC-evom špilu antijunaka. U idućem (Netflixovom) filmu Bright će glumiti uz Joela Edgertona (Exodus, Warrior). Detalja je zasad malo, ali dovoljno da budemo uzbuđeni.

Na scenariju radi Max Landis (Chronicle, American Ultra), a režiju potpisuje David Ayer koji stoji iza ostvarenja kao što su odlični End of Watch, pristojan Fury i već spomenuti/još neviđeni Suicide Squad.

will smith suicide squad

Radnja filma je još uvijek nepoznata, ali šuška se kako će projekt dijeliti neke sličnosti s End of Watch, ali će biti smješten u svijet gdje orkovi i vile žive među ljudima i to ne u današnje vrijeme. Prošlost, orkovi i buddy policijska drama? Zvuči dovoljno bizarno da bi moglo biti dobro.

Kladimo se kako će Will Smith glumiti čovjeka policajca, a Joela Edgertona vidimo kao uvjerljivog orka.

Uz Bright, Netflix je nedavno izdvojio i 60 milijuna dolara na satiru rata u Afganistanu nazvanu War Machine u kojoj će glumiti Brad Pitt.

Tko kaže da Netflix ne valja, grdno se vara.

TAGOVINetflix orkovi suicide squad will smith

Komentiraj