Film i TV

Aside Banners

Mi smo za: Netflix uveo kategoriju ‘Filmovi ispod 90 minuta’ zbog jednog memea

Piše , Objavljeno

Izvor: Unsplash / Twitter Idesh edit

Reakcije Oprah Winfrey tijekom intervjua s Meghan i Harry su pretvorene u viralni meme. Znamo da znaš tko su ovi ljudi i bez njihovih prezimena ili titula. Meme je klasična dualnost “ne odobravam – odobravam”, nešto slično Drake memeu izvučenom iz spota za Hotline Bling. Jedno uprizorenje memea se proširilo Twitterom – usporedba filma od 2 sata i filma od 90 minuta.

Apsolutno suosjećamo. Nekoć su filmovi bili ispod 90 minuta, ali prelaskom na digitalno su postali ogromni, pogotovo kad se u kinima naplaćuje dodatak za filmove duže od 2 sata.

Kad vidimo da film koji izaberemo gledati traje svega 90 minuta, osjećamo se kao da smo pobijedili taj dan, kao da je netko dodao još nekoliko sati na standardnih 24 sata u danu i da imamo više vremena i energije za sve.

Netflix je popratio meme, reagirao i napravio novu kategoriju filmova “Movies Under 90 Minutes”.

Čak su i izdvojili najbolje filmove koji su ispod 90 minuta trajanja, a to itekako cijenimo. Neke još nismo pogledali iako nam vise na watchlisti jako dugo.

Filmova ispod 90 minuta ima puno, sigurno ćeš naći nešto za sebe i za svoj raspon pažnje zlatne ribice. Ne vrijeđamo te, mi smo srodne duše.

Provjeri kategoriju OVDJE.

TAGOVIFilmovi Netflix preporuke što gledati