Film i TV

vraća se

Aside Banners

Netflixova mini-serija Lupin je iznenađenje godine, a napokon znamo kada stiže druga sezona!

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Lupin nas je oduševio usprkos svim svojim manama, što smo napisali i u recenziji. Dobili smo pet epizoda koje smo pogledali u jednom danu, baš kad smo bili super-zagrijani za još – kraj, mrak, drugi dio coming soon. Volimo Omara Syja, bilo je vrijeme da dobije ulogu u kojoj će još jednom pokazati svoj šarm kao nekoć u hit-filmu Intouchables.

Serija je ostvarila i jedno neočekivano postignuće – postala je prva francuska serija koja je ušla u američkih Top 10 najgledanijih serija na Netflixu, a svi znamo da Amerikanci jedino mrze titlove više nego što mrze ostatak svijeta.

Netflix je najavio da je premijera druge sezone tj. Part 2 na ljeto 2021. godine.

Nama ljeto znači i lipanj i kolovoz, nije nam to isto, ali svakako nas veseli što nećemo morati čekati kraj godine ili možda čak početak 2022.

Omar Sy se vraća u ulozi Lupina odgonetnuti misterij ukradene ogrlice i smještanja zločina njegovom ocu. Seriju uglavnom režiraju poznati francuski redatelji, prve tri epizode je režirao Louis Leterrier. Možda ti to ništa ne znači, ali on je faca koja je režirala Transportera s Jasonom Stathamom – iako ga je producirao Luc Besson. To objašnjava određeni stil kakav Lupin ima.

TAGOVIlupin Netflix serije streaming servisi