Film i TV

ma sve može

Aside Banners

Netflixova serija o Witcheru izgleda sve bolje – Henry “Superman” Cavill je Geralt

Piše , Objavljeno

Davno nam je u inbox pala najava – Netflix radi Witcher seriju. Tako se ovaj streaming gigant želi ubaciti u tržišnu utakmicu originalnog fantasy sadržaja. Ni ne čudi nas, Game of Thrones su potpuno zaokrenuli ploču i sada svi žele svoj fantasy baziran na već postojećim legendama. HBO ima GoT, Amazon se odlučio potrošiti brdo novca na prava za fantasy smješten u Međuzemlju, a Netflix se odlučio na riskantan potez – umjesto književnog svijeta uzeti priče iz znatno novijeg medija: videoigara. Da, jasno nam je da je Witcher književni serijal Andrzeja Sapkowskog, ali popularizirale su ga videoigre.

I nismo znali što se događa s Witcherom sve do ove vijesti. Henry Cavill će biti Geralt iz Rivije! Znači Netflix sve novce stavlja na ovaj projekt, nije Cavill početnik. Nije doduše još na A listi filmskih glumaca i pitanje je hoće li ikad biti, ali možemo ga staviti na A- listu zahvaljujući angažmanima u franšizama visokog profila.

Cavill je ulogu Geralta potvrdio na svom Instagramu.

Jedino nam nije jasno – zašto samo jedan profil ako radiš za Netflix? Bar 4 su ti mogli riješiti da pomogneš i familiji malo. Ovako čak nemaš ni HD.

Prva sezona će imati svega 8 epizoda. Dovoljno za početak. Showrunnerica Lauren S. Hissrich je oduševljena svojim Geraltom!

Ako baš ne znate puno o Witcheru – on je genetički poboljšan mačevalac koji lovi čudovišta. Eto, ne znate ni sad puno više, ali ni ne treba vam. Čitajte knjige, igrajte igre ili jednostavno čekajte da vidite Cavilla u glavnoj ulozi.

Nadamo se da mu brada i brkovi neće biti napravljeni računalno kao na re-shootovima za Justice League.

TAGOVIfantasy Game of Thrones Henry Cavill najave Netflix serije witcher

Komentiraj