Film i TV

Aside Banners

Netflixovo uprizorenje Punishera dolazi ranije nego što smo mislili? Može!

Piše , Objavljeno

Netflix je i službeno najavio kako će nas u 2017. blagosloviti s čak tri serije. Tri Marvel serije u istoj godini? Da, molimo!

Već smo pisali o dolasku Željeznošakog početkom 2017. godine, ubrzo nakon njega ćemo vidjeti i Punishera, a zatim i seriju The Defenders koja će ujediniti Daredevila, Jessicu Jones, Luke Cagea i Iron Fista u borbi protiv paranormalne prijetnje koja bi mogla uništiti New York. Naravno da neće. I zašto svi prijete New Yorku? Što je sa superjunacima u zabiti Texasa ili Arizone?

Sumnjalo se da će puna prva sezona Kaznitelja (vječna fora s prijevodom njegovog imena na hrvatski, Kažnjavač i sve te gluposti) ugledati svjetlo interneta tek 2018. godine, ali vijest o prikazivanju Punishera 2017. godine nas je dodatno nabrijala na Marvel svemir jer to znači da će i Defendersi doći ranije.

Lik Punishera kojeg je tumačio Jon Bernthal je naišao na odobravanje kritike i fanova nakon pojavljivanja u drugoj sezoni Daredevila i Netflix je brzo reagirao s najavom snimanja serije koja će biti samo Punisherova.

Prijašnje, doduše filmske, ekranizacije Punishera nisu uveselile fanove (pobogu, jedan Punisher je bio Dolph Lundgren i to bez zaštitnog simbola lubanje) – ali bi zato ova Netflixova mogla postići uspjeh u serijskom obliku, baš kao i sva ostala Netflixova superjunačka ostvarenja.

A đe je lubanja, Dolfe?

A đe je lubanja, Dolfe?

Punisher se već debelo snima, a evo i koja fotka sa seta:

Došlo je to doba u našim životima kad se veselimo Marvel serijama više nego filmovima. Evo, Doctor Strange je iza ugla, premijera samo što nije, a nas više veseli vijest o dolasku Punishera u 2017. godini.

Ako niste, na Netflixu su vam na raspolaganju dvije sezone Daredevila, jedna Jessice Jones i jedna sezona Luke Cagea. Marvel svemir je postao veći i bolji zahvaljujući Netflixu. I ne, Netflix nas ne plaća za reklamu. Nažalost.

TAGOVImarvel Netflix punisher

Komentiraj