Film i TV

alka pone

Aside Banners

Nevjerojatna transformacija Toma Hardyja u Al Caponea, imamo li novi gangsterski klasik?

Piše , Objavljeno

Tom Hardyju nisu strane fizičke transformacije, sjetite ga se kakav je izgledao kao Bane iz Batmana ili u Warrioru s Joelom Edgertonom. Ova pak transformacija je na drugu stranu – onu u kojoj ti je dozvoljeno pojesti sav šlag u tvornici šlaga, malo sladoleda i sedam tabli slanine od bake Mandice iz Darde. Barem tako izgleda, sve je posljedica dobrog make-upa. Vrhunskog. Nešto kao Gary Oldman u ulozi Winstona Churchilla.

Braćo i sestre, vizažisti na setu znaju što rade.

Mega awkward character misstep ?

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

Fonzo je film o 47-godišnjem Al Caponeu nakon desetljeća u zatvoru, već pomalo dementnog, a režirat će ga Josh Trank, redatelj propalog reboota Fantastične četvorke.

Chasing Fonzo ♠️???????

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

Ovo bi mogao biti fantastičan film i za Tranka i za Hardyja, ako se odradi kako treba. Nije čak bitna ni zarada nego prestiž. A gangsterski filmovi uvijek imaju šansu za dosezanje kultnog statusa.

♠️???????Chasing Fonzo

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

FONZO @tomhardy @bronstudios

A post shared by Josh Trank (@joshuatrank) on

Osim Hardyja u filmu će glumiti i Kyle MacLachlan i Mat Dillon, a ono što nas posebno veseli je neortodoksni pristup soundtracku. Složit će ga El-P, nekoć glavna faca na Def Jux glazbenom izdavaču, a sada dio popularnog hip-hop dua Run The Jewels.

Chasing Fonzo…?????????????

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

Ako želiš skratiti vrijeme čekanja do premijere ovog filma – vrijeme je da pogledaš našu listu najboljih gangsterskih filmova ikad. KLIK OVDJE

TAGOVIal capone film gangsteri gangsterski filmovi josh trank tom hardy

Komentiraj