Film i TV

udri, niče

Aside Banners

Nicolas Cage nastavlja s veličanstvenim izborom uloga – bori se protiv aliena u filmu Jiu Jitsu

Piše , Objavljeno

Ne zaslužujemo čovjeka po imenu Nicolas Cage. Čovjek je u životu odradio gotovo sve, još je odlučio proširiti svoj utjecaj na razvoj filmske umjetnosti pa je prihvatio ulogu u “znanstveno”-fantastičnom filmu Jiu Jitsu gdje će se udružiti s jiu-jitsu borcem koji se bori protiv izvanzemaljca koji se vraća na Zemlju svakih šest godina u potrazi za dobrom šorom.

Moramo priznati ovo zvuči kao vrhunski film.

Nego, nas zanima hoće li ovaj izvanzemaljac isto nositi Tap Out majicu i vejpati?

Redatelj filma će biti Dimitri Logothetis, čovjek odgovoran za neke filmove u Kickboxer franšizi. U redu je ako ne znate za njega, mi smo gledali samo prvog Kickboxera s Van-Dammeom. Okej, dobri smo si pa ćemo priznati da smo gledali i dvojku, kasnije više nismo imali želudac za to.

Borac u ovom filmu će biti Alain Moussi, “glumac” i kaskader. Malo nas je ovo ražalostilo jer smo se ponadali da ćemo vidjeti Nicolasa Cagea napucanog u ulozi života kako high-kickovima tamani izvanzemaljsku neman.

Film je baziran na stripu čiji je autor zapravo i redatelj ovog stripa, renesansni čovjek Logothetis. Ma e… Vjerujemo u ovaj film više nego u neke etablirane franšize i molimo se da imamo priliku vidjeti Cagea u ulozi života s najboljim specijalnim efektima u povijesti na velikom ekranu. Pod tim mislimo – nadamo se da ćemo do izlaska filma kupiti neki Ultra HD televizor od metar i po JER NEMA ŠANSE da ovaj film dođe u naša kina.

TAGOVIfilm Nicolas Cage trash

Komentiraj