Film i TV

što se događa?

Aside Banners

Ako ste mislili da je Nicolas Cage kao Tiger King čudan projekt, evo ga u ulozi – Nicolasa Cagea?!

Piše , Objavljeno

Izvor: Shutterstock

Početkom globalne pandemije smo dobili previše toga odjednom, ali nitko nije očekivao bizaran projekt kao Tiger King koji će nas dodatno baciti u muku i sumnju da možda stvarno živimo u poremećenoj simulaciji kojoj se pregrijao procesor.

Tiger King, priča o ekscentričnom Joeu Exoticu je bila svjetski hit, nešto što je Netflix očajno priželjkivao, a ubrzo su se pojavile i priče da će se snimati i igrani projekt o Joeu Exoticu. Izbor glumca je pao na Nicolasa Cagea, također jedne ekscentrične legende kojoj uloge više nisu pomno birane kao nekoć. Mislili smo da je to najčudniji Cageov projekt u zadnjih nekoliko godina. Onda smo pogledali film JiuJitsu (nemojte) o izvanzemaljcu koji čisti stručnjake za borilačke vještine. Mortal Kombat vs Predator vibra. Nicolas Cage pokušava glumiti nekog starog, pijanog učitelja borilačkih vještina. I evo sad, kad smo mislili da ne ide čudnije – Nicolas Cage će glumiti Nicolasa Cagea.

Film će se zvati The Unbearable Weight of Massive Talent. Skromno. O čemu se radi? O tome kako je čudno i teško biti Nicolas Cage. Nikica će glumiti fiktivnu verziju sebe, verziju koja je puna love, a gluma mu je dosadila (iako nama ne zvuči daleko od stvarnosti). Uzet će milijun dolara da posjeti opasnog superfana kojeg glumi Pedro Pascal. Cage nekako postaje CIA operativac i koristi svoje glumačke sposobnosti i ponovno uprizorenje nekih od svojih najpoznatijih uloga da spasi svijet.

Ništa nam nije jasno, ali postava izgleda dobro – tu je Pedro Pascal, Neil Patrick Harris i Tiffany Haddish. Moglo bi biti dobro, moglo bi biti katastrofa. Teška kocka, kao sa svim što Cage takne.

Film stiže u travnju 2022. godine, mi ga već proglašavamo najvažnijim filmom za iduću godinu.

TAGOVIfilm Nicolas Cage