Film i TV

Kanalizazzija i pizza

Aside Banners

Ninja Kornjače i Megan Fox i u novom nastavku protiv nečistih sila

Piše , Objavljeno

Tinejdžerske mutantske ninja kornjače se vraćaju u holivudskom blockbusteru s hrpom eksplozija i CGI-ja. Jer Michael Bay.

Michael Bay je odlučio uništiti sva lijepa sjećanja iz našeg djetinjstva pa se nakon Transformera odlučio za Ninja kornjače. Vjerujemo da će nakon petog nastavka Ninja kornjača prijeći na He-Mana i Gospodare Svemira ili nešto slično.

Prvim dijelom mutiranih zelenih junaka u poluoklopu nismo bili oduševljeni, na trenutke nas je sav taj CGI podsjećao na Pixarov akcijski animirani film umjesto na igrani film, ali bilo je par pristojnih fora i, najvažnije od svega, Bay je nastavio s praksom ubacivanja Megan Fox u svoje filmove pa smo ju vidjeli u ulozi predivne April O’Neil. Megan je i u “dvojci” April O’Neil, a i Stephen Amell (Arrow iz serije…hm…Arrow) će se upoznati s kornjačama kao badass hokejaš Cassie Jones koji nam je jedan od najopakijih likova u popularnoj kulturi.

Napokon ćemo vidjeti i Bebopa i Rocksteadya u borbi protiv četiri kornjače imenovane prema renesansnim umjetnicima. Tu je i “Sjekač”, a vidjet ćemo i Alessandru Ambrosio te brojne NBA košarkaše kao što su Carmelo Anthony, DeAndre Jordan i J.J. Redick…

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows je u kinima 3. lipnja, 2016. godine. Ne možemo lagati, zaintrigirani smo.

BTW, naslovna pjesma crtića iz devedesetih je najbolji ringtone svih vremena!

TAGOVIArrow hokej megan fox michael bay ninje kornjače tmnt transformers

Komentiraj