Film i TV

brezobrazno

Aside Banners

Ništa im nije sveto: trailer za novi “Sam u kući”, vraća se i glumac iz originala

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Treba li nam uopće nova verzija legendarnog filma “Sam u kući”? Ne možemo li samo za sve blagdane gledati originalnu verziju, ponekad i nastavak? Kad je Macaulay Culkin zbrisao, serijal je izgubio smisao. Prežvakavala se ista formula, a čini se da se to i danas događa s novim nastavkom nazvanim Home Sweet Home Alone.

Ovaj film je prvi u franšizi nakon filma iz 2012. godine Home Alone: The Holiday Heist. To nismo ni znali da postoji!

Krivac za oživljavanje franšize? Disney i njihov streaming servis Disney+. Pogledaj trailer i razbij sve oko sebe.

Istaknuli bismo dvije dobre stvari viđene iz trailera. Glavnog lika glumi mali Archie Yates kojeg smo vidjeli u Waititijevom Jojo Rabbitu, a vraća se i Devin Ratray u svojoj originalnoj ulozi Buzza McCallistera – Kevinovog brata. Vjerojatno će se samo kratko pojaviti da stvore nekakav kontinuitet, ali priča djeluje identično. Zaborave ga roditelji, on uživa doma dok ne dođu provalnici i onda ih našamara zamkama po čitavoj kući.

U traileru nismo vidjeli Macaulay Culkina iako su nam ranije obećali da će se pojaviti u filmu, ali postoji još prilike za tim. Ne možemo lagati, vrlo vjerojatno ćemo pogledati ovaj film i zabaviti se, ali kreativnosti nigdje. Intelektualno nam to smeta, ali emotivno ćemo biti okej. Valjda.

TAGOVIblagdani božićni filmovi disney home alone sam u kući