Film i TV

GOTG NEVERMORE

Aside Banners

Ništa od nastavka Čuvara galaksije – barem neko vrijeme, a možda i nikad

Piše , Objavljeno

Zapela je produkcija trećeg nastavka Marvelove uspješnice Guardians of the Galaxy. Svašta se izdogađalo i Disney je odlučio povući kočnicu.

Ovo inače ne radimo, ali…

:(

Da, stavili smo emotikon.

Malen tim ljudi koji je odrađivao predprodukcijske pripreme je raspušten i članovi smiju tražiti nove poslove. Što to znači? To znači da ne znamo što se događa s Čuvarima galaksije. Ne, u pitanju nije loš tim ljudi, u pitanju je drama vezana za redatelja, ali i glumačku postavu.

Izvori govore kako je ovo samo “regrupiranje”, ali čini se da bi se pretprodukcijski rad mogao nastaviti kad Marvel i Disney nađu zamjenu za Jamesa Gunna.

E pa teško, mili moji.

Prije nekoliko tjedana su iskopani tweetovi Jamesa Gunna, scenarista i redatelja Čuvara galaksije, uvjerljivo najzaslužnijeg čovjeka što su ovi nepoznati superjunaci postali toliki hit. U njima se Gunn otvoreno šalio s temama kao što su silovanje i pedofilija. Studio nije bio sretan i Gunnu je uručen otkaz. Još jedan dokaz da Internet ne oprašta – bez obzira jesu li u pitanju šale ili ne, netko uvijek završi uvrijeđen.

Glumačka postava filma je bila poprilično glasna nakon otkaza jer očito vole raditi s tim čovjekom. Chris Pratt, Vin Diesel, Zoe Saldana, Bradley Cooper… Svi su digli hajku i zatražili Gunnovo ponovno zapošljavanje, a Dave Bautista (nevidljivi Drax Uništavač!) je čak prijetio da će odustati od franšize ako se Gunnov scenarij za treći nastavak ne bude koristio.

Gunn je ili divan čovjek ili majstor manipulator koji fantastično zna s ljudima – jer očarati ovoliko ljudi, ujedno i hollywoodskih zvijezda nije mala stvar.

Još ne znamo što će se dogoditi s ovim filmom, ali nas itekako zanima. Jer moramo vidjeti što će se dogoditi kad Groot još jednom odraste. I hoće li Rocket riješiti svoje probleme s kontrolom bijesa, a i sve ostale.

TAGOVIčuvari galaksije disney film Guardians of the Galaxy marvel superjunaci

Komentiraj