Film i TV

soup 4 u

Aside Banners

Ništa od Officea, ali 180 epizoda Seinfelda dolazi na Netflix – službeno je!

Piše , Objavljeno

Jedna od najstreamanijih serija na Netflixu, The Office, se od 2020. godine više neće moći pronaći u katalogu crvenog slova N. Kako bi dokazali da još uvijek imaju moć i da ne planiraju nikom dopustiti preuzimanje svjetske dominacije u streaming ratovima – Netflix je osigurao streaming prava na jednu od kulturalno najvažnijih i najboljih serija ikad. Seinfeld stiže!

Kompanija je dogovorila uvjete sa Sony Pictures Television kako bi kontrolirali distribucijska prava na ovu NBC-jevu seriju. Ugovor će trajati pet godina. Mana je što emitiranje starta tek 2021. godine, ali sve epizode će biti dostupne – njih čak 180. Zamisli taj epski binge-watch.

“Seinfeld je jedinstvena, ikonička serija koja je definirala kulturu. Sada, 30 godina nakon premijere, Seinfeld ostaje centralni komad na pozornici. Drago nam je da smo se ujedinili s Netflixom kako bismo ovu seriju prikazali fanovima, ali i novoj publici diljem svijeta.” Mike Hopkins, predsjednik Sony Pictures Televisiona

Hulu zasad emitira Seinfelda, ali ugovor im ističe 2021. godine. Ovo je vrhunski potez Netflixa s obzirom da mu Apple TV+ i Disney+ planiraju oteti dio kolača sa svojim ekskluzivnim naslovima. Zanimljivo razdoblje je pred nama. Kompanije počinju s borbom za svakog korisnika. U tvom slučaju vjerojatno borbu za tvog brata, kuma ili prijatelja čiji account besramno koristiš.

TAGOVINetflix Seinfeld serije streaming