Film i TV

ludilo

Aside Banners

Niste ni znali da su se ove slavne osobe pojavile u novim Star Warsima, zarada bi bila veća da su i oni na posteru

Piše , Objavljeno

Cameo uloge su divan dodatak filmu – to zna svatko tko čeka Stan Leeja u svakom Marvelovom projektu. Daju dodatan sloj filmu koji znaju cijeniti pravi fanovi, pogotovo ako su suptilne i ako osoba nije preslavna da vas “izbaci” iz uronjenosti u svijet filma (kao što je bio slučaj kada se Ed Sheeran pojavio u GoT-ju).

Prije 2 godine je iscurila vijest da se Daniel Craig sakrio u Stormtroopersko odijelo za potrebe filma Force Awakens, a sada smo dobili i potvrdu da u ovom filmu ima još kameo-uloga. Rian Johnson, redatelj Posljednjeg Jedija, je tako u film uspio natrpati stvarno teškaše. I Garya.

Gary

Gary je pas od pokojne Carrie Fisher koji se često pojavljivao s njom na crvenom tepihu, a u filmu se pojavio malo drukčijeg izgleda – u izvanzemaljskom obliku.

Mark Hamill

A ono, znamo da je on Luke Skywalker, ali je također i posudio glas jednom od kockara u kasinu na Canto Bightu. Nego – dolazi li s tom ekstra gažom i ekstra keš? E nas to zanima.

Joseph Gordon-Levitt

joseph-gordon-levitt

Rian Johnson je zapravo zaslužan za lansiranje ozbiljne karijere ovog glumca – u pitanju je Joseph Gordon-Levitt. Surađivali su na filmu Brick (trk u videoteku) pa nije ni previše čudno što ga je Johnson utrpao u ovaj film, doduše samo glasovno. Gordon-Levitt je onaj vanzemaljac koji kuka kako su Finn i Rose ostavili svoj shuttle na plaži kockarskog planeta.

Justin Theroux

Zvijezda The Leftoversa, nismo ga uopće prepoznali jer su mu nakeljili brčiće u filmu. On je “master codebreaker” u kojeg vjeruje Maz Kanata, ali tko je gledao film – zna što se dogodi i koliku on ima ulogu u filmu.

Pazi sad… Dva princa i Tom Hardy

hardy 1

Ono što je bio Daniel Craig u prošlom filmu, to su sada oni.

I princ William i princ Harry i Tom Hardy su Stormtrooperi. Nećemo nikada znati koji točno stormtrooper jer ih ima na stotine u filmu. Nadamo se da su nam barem ostavili tragove pa da ih lociramo pri ponovnom gledanju.

TAGOVIcameo last jedi luke skywalker princ william star wars tom hardy

Komentiraj