Film i TV

korejska renesansa

Aside Banners

Nova korejska serija prešišala Squid Game na Netflixu, jeste li ju već počeli gledati?

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Squid Game je bio hitčina. Ogroman hit za Netflix, ogroman hit za južnokorejsko video stvaralaštvo, a seriju su pogledali valjda svi ikad. Netflix sada ima novu uzdanicu koju smo već ranije najavili, a u pitanju je serija Hellbound.

Stranica FlixPatrol navodi kako je Hellbound postao najgledanija Netflixova serija u svijetu 20. studenog, a u samo 24 sata od premijere je postala broj 1 u više od osamdeset zemalja svijeta.

Serija je bazirana na internetskom strip serijalu Yeona Sang-hoa. Njega znaš jer je napisao i režirao vrhunski Train to Busan i nastavak Peninsula. Hellbound će pratiti svijet u kojem anđeli i demoni postoje uz ljude, a ljudi znaju točan datum svoje smrti. Kad taj čas otkuca, dolaze demoni koji ih odvlače u pakao. Protagonisti u priči pokušavaju preživjeti u ovakvom kaotičnom svijetu.

Pogledaj trailer, ne izgleda uopće loše.

Lako je sada pričati kako je Hellbound nadmašio Squid Game, ali da nije bilo uspjeha Squid Gamea te ranijeg uspjeha filma Parazit – Hellbound ne bi imao ni upola ovakvu dobrodošlicu.

Druga sezona Squid Gamea je u pripremi, a samo je pitanje vremena kada ćemo svi propričati korejski zbog količine sadržaja koju Netflix planira upumpati u svoju streaming platformu.

TAGOVIjužna koreja Netflix parazit popularne serije serije squid game