Film i TV

kopija ili?

Aside Banners

Nova Netflixova serija Dark bi mogla biti mračnija verzija Stranger Thingsa

Piše , Objavljeno

Stranger Things je serija koja je pri samom vrhu na svakom popisu za najbolje serije 2016. godine, a pogledao ju je svatko – čak i osobe koje ne gutaju serije kao mi i vi. Ako kojim slučajem pripadate dijelu populacije od 5 ljudi koji nisu pogledali Stranger Things, onda evo jedna topla preporuka za sve nostalgičare te ljubitelje Stephena Kinga i Stevena Spielberga. Miks horora, SF-a, drame i komedije u jednom.

Ako ste pogledali Stranger Things ili ako vam je bila malo mlaka – Netflix je trailerom najavio novu seriju Dark.

Na prvi pogled Dark izgleda kao iskopirani Stranger Things – poglavito s potragom za nestalim dječakom, ali tu sličnosti staju. Izgleda opakije, mračnije i strašnije, a čini se da ćemo vidjeti puno više elemenata horora u ovoj njemačkoj seriji visokih produkcijskih vrijednosti.

Nismo fanovi njemačkih serija, ali je očito da ovo rade neki novi klinci, ovo bi moglo biti u samom vrhu lista najboljih serija 2017. godine ako se obećanja iz trailera ispune.

Netflix reče da je premijera u zimi 2017. godine – što će biti brzo nakon premijere druge sezone Stranger Thingsa. Kraj 2017. godine će biti divan.

TAGOVIdark horor Netflix serije stranger things

Komentiraj