Film i TV

dodaj kokice

Aside Banners

Nova Netflixova serija o zombi apokalipsi izgleda bolje od “The Walking Dead”

Piše , Objavljeno

Bilo je na stotine filmova i TV emisija o zombi apokalipsama koje su nas oduševljavale tijekom godina. Neke  kao ‘Shaun of the Dead‘ i ‘Zombieland‘ su nas nasmijavale, dok smo radi ‘28 Days Later’ i ‘World War Z’ prekrivali oči dlanovima.

Izgleda da se pojavila nova serija koju možemo dodati potonjoj kategoriji.

Netflixova nova serija Black Summer svakako izgleda kao da bi mogla prestići neke druge uspješne serije o zombijima poput ‘The Walking Deada‘.

Dok je klasična AMC serija pokazivala svijet u post-apokaliptičnom stanju sa zombijima koji teturaju naokolo, Black Summer će nam pokazati kako bi to izgledalo u ranim danima epidemije.

Panika. Zbunjenost. Ograničene informacije. Vojne patrole. Razdvajanje obitelji.

Zapravo, serija će se usredotočiti na posljednju točku: Jamie King igra Rose, mamu koja se odvaja od svoje kćeri dok izbija epidemija zombija. Rose se udružuje zajedno s grupom ljudi kako bi pokušali pronaći njezinu kćer.

U svakom slučaju, trailer izgleda obećavajuće; definitivno će biti trenutaka kada ćemo vrištati poput malih curica ili skakati s kauča.

Screenshot_11

Tvorac serije je već radio na zombi seriji prije- ‘Z Nation‘, koja je definitivno bila u komedijskoj kategoriji žanra. Karl Schaefer kaže da ‘Black Summer‘ neće biti ništa slično tome i da će se više usredotočiti na “old school” zombi horore, iako je to tehnički spin-off ‘Z Nationa’.

Jodi Binstock, jedna od producentica serije, rekla je : “U ‘Z Nation-u‘, ‘crno ljeto’ označava ljeto u kojem je sve krenulo naopako, tako da nova serija ‘Black Summer’ kreće upravo od tamo.

Ova serija je vrlo ozbiljna: kao da se zombi apokalipsa doista dogodila 2018. godine i istražuje što bi to bilo za sve nas. To je vrlo jedinstven koji mislim da će rezonirati s ljudima. Priča je ispričana samo kroz viđenje likova – ne znamo ništa što likovi ne znaju i to je fantastično snimljeno. Dinamika načina na koji su izradili pripovijedanje vrlo je filmska i mislim da će se ljudima svidjeti.

Prva sezona, koja se sastoji od osam epizoda, premijerno će biti prikazana na Netflixu 11. travnja.

TAGOVIblack summer Netflix serija zombi apokalipsa

Komentiraj