Film i TV

stiglo!

Aside Banners

Nova sezona hit-serije „You” na Netflixu! Trash koji je dobrodošao u naše živote

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Vratio se lik koji je šilterice pretvorio u nevjerojatnu krinku, možda veću i od naočala Clarka Kenta. Joe Goldberg opet priča sam sa sobom, upada u probleme i zavrzlame, a za većinu njih si je sam kriv.

U finalu treće sezone je odglumio vlastitu smrt, kuća u Madre Lindi je nestala u požaru, a Joe sada ima novu opsesiju — djevojku Marienne koju slijedi u Pariz.

Joe je vodio knjižaru, postao i otac, a sada ćemo ga gledati kao profesora književnosti u Londonu — što je posao koji bi mu mogao odgovarati, a uopće ne sumnjamo kako će biti i zgodnih studentica u koje će se Joe neprimjereno zaljubiti.

Iznenađuje da je Netflix s ovakvim konceptom uspio dogurati do četvrte sezone, ali tu smo. Ovaj put se Joe nalazi u novoj ulozi već spomenutog profesora, ali u priči se ovaj put pojavljuje još jedan luđak koji je čitavo vrijeme jedan korak ispred Joea. Još nismo stisnuli play, ali nam se čini da bi Joe mogao uživati u ovoj novoj igri.

„You” je prvo prikazana na američkom kanalu Lifetime koji nije baš poznat po kvalitetnom sadržaju, ali Joeove opsesije su postale opsesije milijuna gledatelja kada je serija prikazana na Netflixu. Netflix je odlučio otkupiti prava i You je postao iznimno gledana serija koju gledaju čak i oni koji seriju mrze. Autor članka se pribraja u ovu grupu ljudi.

Serija me istovremeno oduševljava i razljućuje, vrijeđa moju inteligenciju, ali i dalje ju biram gledati jer ne postoji nijedna serija poput ove. Na trenutke savršena kritika današnjeg društva, na trenutke potpuni trash, You ima ponešto za svakoga.

Prvi dio četvrte sezone se prikazuje na Netflixu, a drugi dio stiže 9. ožujka. Da smo sve dobili odmah, pogledali bismo za par dana (možda i za jedan, ali pssst) i što onda? Neloša Netflixova strategija da se raširi vrijeme medijskog praćenja serijala i zadržavanja interesa publike.

TAGOVINetflix serije 2023 You