Film i TV

Utegla se

Aside Banners

Nova Wonder Woman pokazala seksi kostim

Adrianne Palicki postala je nova Wonder Woman, izbacila sise i pokazala updejtan kostim.

Piše , Objavljeno

Adrianne Palicki kao Wonder Woman

Adrianne Palicki kao Wonder Woman

Cura za koju većina nikad nije čula (a oni koji jesu, znaju je kao zvijezdu “Friday Night Lights”), glumit će Wonder Woman, superjunakinju DC Comicsa koja danju jurca Los Angelesom kao poslovna ženica, a noću se bori protiv kriminala. Cijeli plot trenutno je manje bitan jer se priča vrti samo oko toga kako ova 27-godišnjakinja izgleda u pripijenom PVC kostimiću.

Ukratko, kao da ide u maškare. Umjesto seksi vrućih hlačica, obukli se je u uske plave tajice od lateksa koje izgledaju kao divovski kondom. A da ne spominjemo da ne vidimo ni guzu ni bokove jer nam lateks kičasto bljeska drito u oči. Možda nije ni bitno jer se pogled zaustavlja na sisama koje bi mogle svaki čas izletiti iz korzeta. Ubojiti stav i imidž “razbijam dupe svima” Adrianne a.k.a Wonder Woman pokušava isfurati stisnutim šakama, no sve skupa čini nam se nekako… jadno.

Jeffrey Reiner režirat će, a David E. Kelley (“Bostonsko pravo”, “Ally McBeal”) producirati pilot epizode NBC-jeve serije, koju su mnogi već proglasili failom. No uvijek se možete vratiti stripu i dobroj staroj Lyndi Carter koje je 1970-ih obožavala svoje SAD, gole noge i killer look.

TAGOVIAdrianne Palicki serija wonder woman

Komentiraj