Film i TV

mjau

Aside Banners

Novi Batman s Pattinsonom u glavnoj ulozi je izabrao svoju Ženu Mačku

Piše , Objavljeno

Ne znamo gotovo ništa o novom Batmanu osim da ga režira Matt Reeves te da je za Bruce Waynea izabran Robert Pattinson – što je naišlo na negodovanje među fanovima iako smo mi svjesni da je Pattinson odavno nadrastao svoje Twilight dane te da je itekako sposoban glumac.

Priča se da će biti masa negativaca u filmu, a to nas posebno veseli jer smo čvrstog mišljenja da Batman ima uvjerljivo najbolje protivnike od svih superjunaka.

Čini se da su pronašli prvu osobu koja će se naći na putu Batmanu. Ona je Catwoman i sva sreća da nisu izabrali Halle Berry opet.

Kostim Žene mačke će navući Zoë Kravitz, karizmatična kći oca Lennyja i mame Lise Bonnet.

Ovo će joj biti druga prilika u kojoj tumači Catwoman. Prvi put je samo posudila glas ovom ikoničkom liku u The LEGO Batman Movieju, ali je zanimljiv podatak koji možeš iskoristiti da se pohvališ svojim znanjem na dejtu dok gledate novog Batmana. Ona sigurno neće biti impresionirana jer si odrastao muškarac koji je gledao film s Legićima, ali hej – znanje je moć. Kad već nemaš brdo para i batlera koji se zove Alfred.

A ako želiš još malo popkulturnog znanja – njen očuh je Jason Momoa, Aquaman glavom i bradom. Usput – zove ju ZozoBear.

Jonah Hill se možda pridruži filmu – ili kao Penguin ili kao Riddler. A možda i ne. S Hollywoodom nikad ne znaš, dok ne bude službeno.

Snimanje će početi početkom 2020. godine, a trebao bi stići u kina 25. lipnja 2021. godine. Sigurni smo da će vrijeme proletjeti, pored svih ovih drugih superjunačkih filmova na rasporedu.

TAGOVIbatman Catwoman