Film i TV

Slowmotion i crveni bikini

Aside Banners

Novi Baywatch film pronašao plavušu koja će popuniti bikini Pamele Anderson

Piše , Objavljeno

C.J. Parker je bila osoba za kojom smo slinili kad smo bili klinci i zbog koje smo nekad maštali o utapanju.

Ništa bolesno, naravno – samo kratko nevino utapanje u valovima iz kojih bi nas iščupala Pamela Anderson i odradila nam jedno umjetno disanje. Dolazi neki novi Baywatch i nova C.J. Parker za hranjenje fantazija novih klinaca.

Utjelovljenje naših fantazija u teen godinama

Utjelovljenje naših fantazija u teen godinama

The Rock je uspješna filmska zvijezda koja nas odvlači u kino čak i kad glumi u katastrofama kao što je San Andreas. Jedan od projekata u koje se dao cijeli je oživljavanje Baywatcha, u našem narodu poznatom kao “Spasilačka”.

Mitcha Buchanona ćemo gledati, ali ne kako biste inače očekivali. Hasselhoff previše grli bocu, a i cijeli se objesio pa će zato The Rock biti glavna faca. Sa svojim tinejdžerskim trbušnjacima će mu pomoći i Zac Efron.

Dugo se tražila glavna ženska uloga – C.J. Parker koju je u originalu utjelovila Pamela Anderson. Potrazi je prije tjedan i sitno dana došao kraj kad je The Rock na svom Instagramu najavio novi dodatak filmskoj ekipi – Kelly Rohrbach. Pogledajte kako ta mlada grud dama poskakuje na plaži u crvenom jednodijelnom kupaćem. U slowmotionu. *drool*

A video posted by therock (@therock) on

Kelly će se savršeno uklopiti u Baywatch. Bila je model za Sports Illustrated (Swimsuit izdanje, naravno), polako je počela sa sitnim ulogama (Two and a Half Men koji ne podnosimo, ali hej – moraš početi negdje), a ovo joj je prva velika uloga. Sigurno ne i zadnja. Ako otrči i otpliva kako znamo da može, neće joj biti kraja.

Posljednja je u nizu modela koje su pale na čari Leonarda DiCaprija, ali su prekinuli prije nekoliko mjeseci. Ništa od džabe publiciteta, Teh Roče. A nij ni potreban. “Baywatch” film će biti komedija u stilu 21 (i 22) Jump Street koja je također uspješno oživjela old school seriju i uvela ju u novo tisućljeće. Ne možemo reći da ćemo umrijeti od iščekivanja, ali ćemo sigurno pogledati jednom kad dođe. U neku srijedu kad su ulaznice jeftinije. Pa možemo dvaput gledati Kelly Rohrbach u crvenom bikiniju.

TAGOVIbaywatch kelly rohrbach sise the rock zac efron

Komentiraj