Film i TV

crni džeki

Aside Banners

Novi film Jackie Chana je high tech SF ludost – ne izgleda najbolje i sviđa nam se

Piše , Objavljeno

Davno su prošla vremena megapopularnosti Jackie Chana, već dugo nismo dobili nijedan “Gas do daske”, ali i dalje blagonaklono gledamo na simpatičnog kung-fu majstora (iako znamo da politički nije baš najkul lik ikad).

Bleeding Steel je film koji je napokon dobio i premijeru u Americi, a postoje šanse da stigne i u naša kina.

Samo ime vam dovoljno jasno govori o koliko ozbiljnom filmu se radi, izgleda uistinu ludo i podsjeća nas na sve filmove odjednom. Glavni negativac? Mješavina Voldemorta i Mr. Freezea iz najgoreg Batmana ikad (George Clooneyeve bradavice!). Vojska? Futuristički film neki, možda TRON. A Jackie Chan? Kao i Jackie Chan svaki put dosad. Zbunjen i agilan. Negativac želi umjetno srce Jackie Chanove nestale kćeri. Recept za uspjeh. Iako ništa ne razumijemo. Pogledajte trailer.

.

Film je očito hongkonške produkcije – iako čujemo engleski u traileru čini nam se da je u pitanju sinkronizacija na engleski jezik. Ne smeta nam, čak i preferiramo. Što luđe to bolje.

Posljednji Jackie Chanov film sinkroniziran za zapadno tržište u suradnji s Johnnyem Knoxvilleom nije prošao baš najbolje – Skiptrace je film koji treba uvijek preskočiti i zagubiti mu svaki trag. Valjda to neće biti slučaj s ovim. Treba nam high-tech, SF trilera koji se ne shvaćaju ozbiljno.

TAGOVIfilm jackie chan

Komentiraj