Film i TV

šazam šaulić

Aside Banners

Novi teaser za Shazam nam je dokaz da su u DC-ju odlučili kopirati Marvel

Piše , Objavljeno

U DC filmskoj diviziji su napokon skužili kako je vrijeme da se udalje od usiljene ozbiljnosti nametnute nekoć davno uspjehom Christophera Nolana i njegovih Batman filmova. Posve je jasno da neobavezna zabava, šarena paleta boja i fora na foricu donose itekako više novca u škrabicu koja će producentima kupiti nove automobile, tupee i ostale šanse za kompenzacijom dosad izgubljene reputacije. DC-ju baš i nije išlo. Pokušali su kopirati Marvel nekoliko puta, stvoriti filmski svemir, ali to je uglavnom završavalo neslavno. Čak ne ni toliko loše – koliko samo “dosadno”.

Wonder Woman je dala naznake pomaka na bolje, Aquaman nas je oduševio iako je na trenutke bio i nenamjerno smiješan, a Shazam je tu da potpuno popravi stvari.

Zachari Levija se sjećate iz serije Chuck, tu ćete ga teško prepoznati. Nismo sigurni je li se stvarno doveo u ovakvu formu ili su mu malo “frizirali” odijelo, ali nas nije ni briga, važno nam je samo da se zabavimo, a novi TV teaser nam obećava zabavu u kinima. Igranje na humor, one-linere i lakši ton je nešto što je dosad Marvel prakticirao na redovnoj bazi, a takav oblik počinju poprimati i DC-jevi filmovi. Bilo je i vrijeme.

TAGOVIDC dceu film shazam superjunaci

Komentiraj