Film i TV

Uzmite nam pare odma!

Aside Banners

Novi trailer za Batman V Superman vani – prestanite sa svim što radite!

Piše , Objavljeno

Napokon je izašao drugi trailer za Zac Snyderov film Batman v Superman: Dawn of Justice i izgleda nevjerojatno.

Teško nam se bilo probuditi ovoga jutra, ali smo naišli na novi trailer zbog kojeg smo radili salta po uredu kao Tom Cruise kod Oprah.

Evo ga, u svoj njegovoj HD slavi.

Što nas je naučio novi trailer?

Ben Affleck nije loš kao Bruce Wayne, njegova kavga s Clark Kentom nam se čini simpatično i intenzivno, a Jesse Eisenberg će nam napokon dati odličnog, megalomanskog luđaka Lexa Luthora kakvog smo oduvijek priželjkivali vidjeti na velikom ekranu. Ni Gene Hackman ni Kevin Spacey nam nisu dali Lexa Luthora kakvog zaslužujemo.

lex luthor 2

Već dugo vremena se spominje moguće pojavljivanje Doomsdaya u Batman V Superman, a novi trailer nam je dokazao da su nagađanja bila točna. Nevjerojatno kriptonsko čudovište će Supermanu i ekipi zadati glavobolje, a otac i majka su mu Lex Luthor i General Zod???

Screenshot_10

Zahvaljujući traileru smo zaključili kako se Lex Luthor dokopao tijela Generala Zoda i iskoristio ga da stvori Doomsdaya kako bi se suprotstavio Supermanu. Nismo sigurni je li u pitanju genetski inžinjering ili oživljeni General Zod u novom ruhu.

Još jednom je dokazano kako je potrebno veliko umijeće za kreaciju odličnog trailera. Sjećate se toplinskih zraka koje su napadale Batmana u prvom traileru? Svi smo pretpostavljali da Superman “zalijeva” Batsa sa svojim vrućim suzama, ali ovaj trailer nam otkriva kako je Doomsday odgovoran za taj napad. Fantastično.

Podsjetimo, Doomsday je ubio Supermana u vrhunskoj stripovskoj priči iz devedesetih “Death of Superman“, ali nekako sumnjamo da će se to dogoditi u ovom filmu.

I usput – Wonder Woman je ovdje. Izgleda najbolje ikad. Black Widow who?

superman batman wonder woman

Batman V Superman: Dawn of Justice će se pojaviti u kinima 25. ožujka iduće godine. Prvi smo u redu.

TAGOVIbatman batman v superman DC marvel spiderman superjunaci superman zac snyder

Komentiraj