Film i TV

dokle?

Aside Banners

Novi trailer za Brze i žestoke X, suludo i dalje

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Jučer je odigran Super Bowl, a to znači i veliki dan za nove trailere. Najveći filmski hitovi žele oči cijelog svijeta kako bi opravdali najskuplje sekunde emitiranja televizijskih reklama u godini. Tako smo dobili i trailer za Fast X, već deseti nastavak u franšizi Brzih i žestokih. Izgleda suludo kao i uvijek. Izgleda li veće nego dosadašnji filmovi? U devetom su „zakoračili” i u svemir, teško da će to išta nadmašiti, ali spominje se i nekakav Antarktit u desetom nastavku, a vidimo i kako uništavaju Rim. Sigurni smo da će proputovati još pola svijeta, a glumačka postava je dodatno podebljana.

Trailer traje gotovo 4 minute, a brzo nas podsjeća na radnju petog nastavka kada su Toretto i njegova familija uništili carstvo droge Hernana Reyesa. Ono što nisu znali (a vjerujemo da ni scenaristi petice to tada nisu znali) je da je Reyesov sin Dante svjedočio svemu — pa tako i smrti svog oca. Sada želi osvetu.

Dantea glumi Jason Momoa, izgleda kao da se savršeno uklapa u glumačku postavu, ovo je film za njega. Uz već poznata lica ćemo dobiti i Brie Larson koja je nekoć radila u Agenciji, a drago nam je vidjeti i Alana Ritchsona koji nas je dosad oduševio svojim uprizorenjem Jacka Reachera u Amazonovoj seriji. Tu je i baka Toretto koju glumi Rita Moreno. Zanima nas kakvu pilu ona vozi.

Film stiže u kina sredinom svibnja.

TAGOVIbrzi i žestoki film 2023 jason momoa trailer vin diesel