Film i TV

šazam šaulić

Aside Banners

Novi trailer za DC-jevog zabavnog superjunaka – Shazam!

Piše , Objavljeno

Kad smo bili klinci, jedan od omiljenih filmova nam je bio Big. Klinac, ne puno različit od nas tada, je posjetio lunapark, ubacio je novčić u stroj s čarobnjakom koji ispunjava želje, poželio je da bude odrasla osoba i idućeg jutra se probudio kao dlakavi Tom Hanks.

Sad praktički dobivamo verziju na steroidima – Shazam! je superjunak koji prije svega bude 15-godišnji Billy Batson. Što Shazama čini posebnim? Pa ima mudrost kralja Solomona, snagu Herkula, izdržljivost Atlasa (znaš onog lika koji drži svijet na ramenima?), moć Zeusa, hrabrost Ahila i brzinu Merkura. Malo su pobrkali grčke i rimske bogove, ali to je sasvim u redu – početna slova fino tvore riječ SHAZAM.

Novi trailer smo dobili, očito je da klinci baš ne znaju kako biti superheroji pa tako kupuju pivo te imaju lošu procjenu potrebnog odraza da se preskoči zgrada. Sviđa nam se ovaj manje ozbiljan DC, ozbiljnost u nekim ranijim projektima nas je ubila. Od dosade.

.

Usprkos silnim moćima, ovo ipak neće biti epska borba dobra i zla pa nam se sviđa da ćemo napokon možda od DC-ja dobiti maleno, simpatično ostvarenje.

Film stiže u travnju, par tjedana prije Avengersa. Dosta mudra odluka jer kolikogod zabavan bio, Shazam se ne bi dobro proveo pored silnih junaka u Avengers: End Gameu.

TAGOVIDC film shazam strip superjunaci

Komentiraj