Film i TV

Tiha svemirska jeza

Aside Banners

Novi trailer za Gravity, ‘najbolji film o svemiru’, izaziva tihu jezu

Piše , Objavljeno

S obzirom na imena koja su uključena u ovaj projekt, znali smo da će Gravity biti dobar film, no ovako jezivo iskustvo nismo očekivali.

gravity

Do sada nas ekipa Gravitya, na čelu se genijalnim redateljem Alfonsom Cuaronom, nije počastila pravim trailerom za film, a onih nekoliko teasera teško je moglo zadovoljiti apetite bilo kojeg filmofila. Kada znamo da je i sam James Cameron za Gravity izjavio da je “najbolji ikada napravljeni film o svemiru“, naša je frustracija bila toliko veća!

No sada, samo mjesec dana prije službene premijere filma (4.10.), dobili smo i prvi pravi trailer, koji nam odaje malo više o samom konceptu i radnji filma. I moramo priznati, oborio nas je s nogu.

Gravity – glavni trailer:

Sandra Bullock i George Clooney, kao praktički jedini glumci u filmu, astronauti su kojima, za vrijeme rutinske misije, stvari krenu u najgorem smjeru, te se cijela njihova avantura pretvara u horror. Uskoro se nalaze sami, u tmini beskonačnog svemira, s tek nekoliko promila šanse za preživljavanjem. Ako je suditi po prvim kritikama, radi se o gotovo savršenom filmu, koji na najbolji način kombinira intenzivne i nabrijane akcijske scene s teškim, mučnim i jezivim elementima ljudske drame.

gravity

Gravity bi vrlo lako za svemir mogao učiniti isto ono što su Ralje učinile za ocean, jer nakon ovoga trailera, ne vidimo zašto bi itko želio postati astronaut!

TAGOVIAlfonso Cuarón Axe svemir george clooney gravity sf

Komentiraj