Film i TV

litmus test

Aside Banners

Novi trailer za Nolanov ‘Tenet’ nas još više zbunjuje i sretni smo zbog toga

Piše , Objavljeno

Christopher Nolan radi čuda. Teško ćeš naći blockbustere s više supstance. Čak i ako ga ne voliš, moraš priznati da gura više koncepte u svojim filmovima od većine filmskih stvaratelja. Napokon imamo trailer za njegov najnoviji film Tenet o kojem ne znamo previše, a nismo sigurni ni da nakon ovog trailera znamo više.

Iako ne znamo puno, znamo da je ovo najveći Nolanov film dosad. Oko 200 milijuna dolara budžeta – dovoljno da znaš da je jedan od najskupljih filmova s originalnim scenarijem (da nije adaptacija ili reboot nečeg otprije).

Sniman je u sedam zemalja diljem svijeta.

Unutra je John David Washington i Robert Pattinson. Pattinson je za GQ izjavio kako još uvijek nije siguran razumije li film u potpunosti.

Trailer je premijerno prikazan u Fortniteu. Ne vjerujemo da to postaje a thing.

Film bi trebao doći u kina 17. srpnja, ali je pitanje hoće li se to dogoditi s obzirom na trenutnu situaciju u svijetu. Filmska industrija potpuno fokusirano prati release ovog filma jer će ovo biti prvi veliki film prikazan u kinima. Ako ne prođe dobro, bit će obeshrabreni i u velikim problemima. Nitko ne može znati kako će publika reagirati.

Nama, koji smo visili u kinima dvaput tjedno, osobno još uvijek nije napeto vratiti se u kino-fotelje.

A vi? Jeste li spremni za kino?

TAGOVIchristopher nolan film kino Robert Pattinson tenet