Film i TV

prequel Kingsmana

Aside Banners

Novi trailer za novi ‘nastavak’ Kingsmana je tu s više fora, noževa i Black Sabbatha

Piše , Objavljeno

Prvi dio Kingsman franšize izašao je 2014. godine pod naslovom ‘Kingsman: The Secret Service’. Duhovita i pametna akcijska komedija o tajnoj službi dočekana je s uglavnom pozitivnim reakcijama i 2017. su nas počastili s novim nastavkom „The Golden Circle.“

Za očekivati je bilo i treći nastavak, no kreatori Kingsmana su nas iznenadili kad su najavili da će prije izlaska trećeg djela prvo izaći film koji će biti prequel čitavom Kingsmanu, a koji će se zvati “Kingsman: The Greatest Game.” Ubrzo su shvatili da bi ovo ipak moglo zbuniti publiku koja će (logično) očekivati treći nastavak u nizu te su odlučili promijeniti ime prequela u  „The King’s Man“.

Ne znamo koliko su uspjeli u ne zbunjivanju gledateljstva, ali film dolazi u veljači 2020. godine i ispričati će priču o nastanku organizacije Kingsman usredotočivši se na avanturu jednog čovjeka, točnije – „The King’s Man-a“ .

Prvi kratki trailer teaser izašao je prije nekoliko mjeseci, a sada imamo novi, duži i zanimljiviji trailer.

Kako se grupa najgorih tirana i kriminalaca okuplja kako bi pokrenula rat i izbrisala milijune, jedan čovjek se mora boriti protiv vremena da ih zaustavi. Otkrijte porijeklo prve neovisne obavještajne agencije u filmu The King’s Man, koji je režirao Matthew Vaughn, a koji će u kina stići u veljači 2020. godine,“ stoji u službenom sinopsisu.

Novi trailer nam pruža bolji pogled na Rhysa Ifansa (aka Spike iz Notting Hill-a) u ulozi Rasputina, dok se Ralph Fiennes, Gemma Arterton i Djimon Hounsou bore protiv “tirana i velikih zločinačkih umova” usred Prvog svjetskog rata. Glazbena pozadina uključuje Black Sabbathovu “War Pigs” koja odlično prati radnju filma.

Sve u svemu, trailer nam djeluje dosta zabavno!

TAGOVIkingsman The King's Man trailer