Film i TV

Aside Banners

Novi trailer za novog Spider-Mana, ne možemo sakriti uzbuđenje, susjedi nas čudno gledaju

Piše , Objavljeno

Geek outali smo potpuno kada smo vidjeli teaser za Spider-Mana, pa onda i prvi trailer, pa onda i drugi trailer, a onda smo shvatili da nemamo život jer smo uzbuđeni i sad kad je izašao treći trailer. Hiperventiliramo.

Još jedan reboot – nakon reboota s Andrew Garfieldom? Garfield je bio okej, ali se Sony previše trudio postaviti novi svemir sa svojim Spider-Man vlasništvom pa nije ispalo onako kako je trebalo i morali su iščupati žicu i ubiti tu verziju Spideya.

Ono što nas je oduševilo je smjer u kojem je reboot išao otkad su ga najavili. Za glavnu ulogu je izabran Tom Holland, tinejdžer koji će napokon utjeloviti tinejdžera Petera Parkera, a svojom kratkom pojavom u Avengersima nam je dano do znanja da je Holland vrhunski izbor za ulogu.

Ono što nas plaši je da će i ovaj put Sony pokušati stvoriti Spider-Man svemir koji neće moći izdržati očekivanja mase. Već su najavili Venom film s Tom Hardyem u crnom ljigavom odijelu, već ide u “svemirskom” smjeru.

Vratimo se na Spidermana… Ma e – ovo je zicer.

Neke stvari smo već vidjeli u ranijim trailerima, ali prokleti Hollywood zna savršeno upakirati trailere. Vulture (Michael Keaton) ubere Spider-Mana iz zraka, a oduševili smo se jer smo vidjeli i Donalda Glovera unutra.

Kad film izlazi? 7. srpnja 2017. To je skoro.

TAGOVIkino marvel spiderman superjunaci trailer

Komentiraj