Film i TV

Džedaj

Aside Banners

Novi trailer za ‘Star Wars: The Last Jedi’ je vani! Tko je posljednji Jedi?

Piše , Objavljeno

Sivi kišni radni utorak mogao je biti još jedan od onih mrzovoljnih i naravno radnih dana. Ali na uranak nas je dočekao novi trailer za sljedeći nastavak Star Wars sage – ‘Star Wars: The last Jedi’. I fantastičan je!

Premijerno je prikazan prije nekoliko sati na poluvremenu utakmice Minnesota Vikingsa i Chicago Bearsa i u samo 5 minuta nakon premijere dosegao je preko 100.000 Youtube klikova. Znači da želje i Star Wars fanova itekako ima. Mislim ništa novo, samo kažem. Redatelj Rian Johnson nedavno je izjavio da ne gledamo novi trailer koji se već tada spremao da iskoči i ugleda svjetlo dana i naših ekrana. Zapravo je htio istaknuti da zanemarimo sav promo materijal koji će izbacivati prije filma i jednostavno neinformirani odemo u kino. Pali smo na Dark Side čim je spomenuo takvu glupost.

Plakat za film Star Wars Last Jedi

Ovog Božića kino blagajne će zatresti osmi nastavak Star Wars sage koji će također dobro zatresti novčanike fanova, te nesumnjivo skočiti na prvo mjesto ljestvice po zaradi. Disney i LucasFilm daju si veliki zadatak svakim nastavkom jer su zadnja dva imala zaradu preko 3 milijarde. I to samo na kino blagajnama po svijetu. A gdje su tek promo materijali, ah.

Trailer koliko god dobar bio, ne otkriva previše. Tako da se ne morate bojati spoilera da Chewbaccu ubiju, Skywalkeru odrežu nogu, Han Solo se vrati iz prošlosti, a Kylo i Rey završe u seksi klinču. To je već poznato od ranije. Zapravo drugi trailer otvara nova pitanja i daje wannabe odgovore na neka stara pitanja. Šalu na stranu.

Nećemo biti toliko opširni u dešifriranju trailera i svih informacija. Samo ćemo ukratko spomenuti par riječi. Nakon što je Rey u ‘Star Wars: The Force Awakens’ kročila u širi svijet, u novom nastavku nastavlja svoje putovanje u društvu Finna, Poea i Lukea Skywalkera. Na drugoj stranu galaksije Kylo Ren bori se sa svojim demonima te nastavlja uništavati Novu Republiku.

Film u kina dolazi 15. prosinca ove godine i ovo je ujedno i posljednji Star Wars u kojem se pojavljuje preminula Carrie Fisher aka Princess Leia. A do tada uživajte u novom traileru!

TAGOVIblockbuster film posljednji jedi vitez ratovi zvijezda star wars

Komentiraj