Film i TV

Wow-kanda

Banner 300

Novi TV spot za Black Panthera nas je još više naložio na premijeru koja je iza ugla

Piše , Objavljeno

Nema sumnje, idemo gledati Black Panthera onog trenutka kad se pojavi u našim kinima. Već se dugo gradio taj momentum, počelo je mlako jer smo se zasitili superjunačke gungule (iako skoro svaki kad-tad pogledamo jer ne možemo protiv sebe), ali nakon same najave glumačkih faca koje će se pojaviti u ovom filmu – nismo imali previše šanse. Bilo je jasno kako priča završava: našim skautiranjem stranica cinepleksa kako bismo uzeli najbolja sjedala u dvorani na dan otvaranja.

Ryan Coogler kao redatelj je bio ohrabrujući čin, Chadwick Boseman je dokazao već u Captain Americi: Civil Waru da se može nositi s ovom nevjerojatno značajnom ulogom u vrijeme kada rasne tenzije u Americi opet odjekuju u medijima i gradskim četvrtima.

I onda su počeli traileri. I onda smo dobili uvid u soundtrack. I onda je stiglo još trailera. I onda smo saznali da će Kendrick Lamar biti odgovoran za soundtrack, zajedno sa svojom TDE familijom.

Stigao je i novi TV spot, dugačak samo 30 sekundi, ali u njemu smo vidjeli neke nove prizore i žar u nama je samo jači. Ne možete ostati ravnodušni na OVO:

.

TAGOVIblack panther film marvel superjunački filmovi trailer

Komentiraj