Film i TV

Ipak kandže!

Aside Banners

Novi X-Men trailer je razlog za sreću: Wolverine ipak u filmu!

Piše , Objavljeno

Mjesecima se nagađa hoće li se Wolverine pojaviti u novim X-Menima i novim trailerom smo napokon dobili potvrdan odgovor.

Gledali smo trailer, nekim scenama se oduševili, s nekima nismo baš. I onda se dogodilo, baš kad smo mislili da ipak ništa od starog rudlavog lika… Vrlo prepoznatljiva gesta s kandžama od adamantija nam je izvukla najveći osmijeh na lice.

Logan će se ipak pojaviti u devetom filmu iz X-Men franšize koji će režirati Bryan Singer, a kad su glasine krenule još u studenom Hugh Jackman je samo reagirao sa “Ozbiljno promatrajte rast mojeih zulufa, možda dobijete odgovor“.

X-Men tim će se se suprotstaviti Apocalypseu, mutantu kojeg neki smatraju bogom koji želi uništiti sadašnji svijet i stvoriti novi uz pomoć zastranjelog Magneta i Psylocke (Olivia Munn. #sline). Hrpa junaka protiv hrpe zlikovaca, iritantan CGI i fantastični glumci – možda bi mogao biti čudan recept za uspjeh. Mi ćemo sigurno pridonijeti s pokojom ulaznicom iako hejtamo 20th Century Fox iz dna duše.

X-Men: Apocalypse će se pojaviti u kinima 27. svibnja, a film je pretrpan zvijezdama kao što su James McAvoy, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Oscar Isaac, Olivia Munn i drugi.

TAGOVImarvel superjunaci wolverine X-Men

Komentiraj