Film i TV

wick spor, ali dostižan

Aside Banners

Obećali su nam da ćemo dobiti Matrix 4 i John Wicka 4 u isto vrijeme, ali onda se dogodilo ovo

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Matrix Resurrections je u kinima, kritika i publika opet imaju pomiješane osjećaje, a nas najviše boli što smo trebali uz Matrix 4 dobiti i četvrto poglavlje priče o Johnu Wicku.

Najava ovog duplog užitka nam je pala u krila davno kada su premijere oba filma bile zakazane za 21. svibnja 2021. godine. Pandemija je utjecala na produkciju, Matrix je pomaknut za prosinac, a ovaj drugi film s Keanuom Reevesom je pomaknut na 27. svibanj 2022. godine. Lionsgate je odlučio još jednom pomaknuti avanture Babe Yage jer se u svibnju 2022. godine ne želi natjecati s još jednim potencijalnim megahitom – Top Gun: Maverick je pomaknut na točno taj datum u svibnju.

E sad se događa nešto još gore… Gun-fu Johna Wicka ćemo gledati tek u 2023. godini. I to 24. ožujka 2023 godine. Objavljen je teaser sa zaposlenicima Administracije gdje se vidi datum premijere.

Od svibnja 2021. godine smo došli do 24. ožujka 2023. Nismo sretni. Ali ako će ovo značiti da će Chad Stahelski imati svo vrijeme svijete da pretvori četvrtog Johna Wicka u još jedan impresivan film – blago kimamo glavom u znak odobravanja dok pokušavamo zatomiti tugu.

TAGOVIfilm john wick keanu reeves matrix Tom Cruise top gun