Film i TV

Novac, maske, tajice

Aside Banners

Objavljen popis plaća svih Avengera za Age of Ultron- Koji superjunak mlati te pare?

Piše , Objavljeno

Na vrhu piramide je Iron Man s nestvarnih 40 milijuna dolara, ali tko je prvi do njega?

iron man 3

Vrlo vjerojatno znate da je Robert Downey Jr. najplaćeniji Osvetnik. Ima najdužu karijeru od ostalih kolega, a i njegov prvi nastup u Iron Man odijelu je pomogao postavljanju tona za sva ostala Marvelova ostvarenja koja su došla nakon njega. Malo dobrih one-linera, malo akcije, malo maski i eto ti hita. Sigurni smo da će pobrati još keša za pojavljivanje u Captain America: Civil Waru jer je baš on, uz Kapetana, glavni lik.

avengers

Tko je idući na listi najplaćenijih Avengera?

Možete li pogoditi?

Imate još par sekundi.

Gotovo.

Broj 2 je…

captain america 2

Scarlett Johansson. Možda zvuči čudno s obzirom na činjenicu da Scar Jo još nema svoj vlastiti film, ali čini se kako si Marvel studio ne može priuštiti da jedino biće koje izgleda fantastično u tajicama odšeta iz Marvelovog svemira. Osim toga, ostvarila je pristojnu karijeru, a bez ikakvih problema bi se mogla posvetiti drugim projektima i nastaviti s uspješnim radom. Dobila je 20 milijuna iako nije glavni lik, ali je i jedan od najstarijih članova Marvelovog svemira. Vidjeli smo je još u Iron Manu dvici.

Na trećem mjestu…

captain-america-the-winter-soldier

Na trećem mjestu se nalazi Chris Evans, Kapetan Amerika, sa “mizernih” 6.9 milijuna dolara. “Mizerno” je u usporedbi s Iron Manom i Black Widow, ali i dalje se radi o dobrim parama. Lako je moguće da je za samostalne Captain America filmove dobio pristojan novac pa mu je ovo samo džeparac, a za idući nastavak Captain Americe nazvan Civil War će sasvim sigurno unovčiti barem jedan otok s blagom.

Četvrti i peti su…

Thor

Jeremy Renner sa 6.1 milijun dolara i Chris Hemsworth s 5.4 milijuna. Fanovima komentatorima se ne sviđa što je Hawkeye Renner dobio više novca od boga Thora, ali brojni faktori ulaze u mozganje o tome koliku plaću dati nekoj zvijezdi. Renner bijaše nominiran za Oscara, ima daleko bolju karijeru od Hemswortha (zasad), a i igra relativno važnu ulogu u zadnjim Avengerima – iako fanovi nisu pretjerano oduševljeni s njim. Osim toga, Hemsworth ima svoje samostalne Thor filmove gdje zgrče tu lovu u čarape.

I mi bi pizdili...

I mi bi pizdili…

Na posljednjem mjestu liste pronalazimo Marka Ruffala koji se vjerojatno zbog svoje plaće stalno pretvara u bijesnog Hulka. Samo 2.8 milijuna dolara za Ruffala? Bezobrazluk. Ali razumijemo… donekle.

Mislimo da sami glumci nemaju prevelikih problema sa svojim plaćama, to samo mi besposličari i ostala ekipa koja nema pametnijeg posla. Drago nam je da Scarlett dobiva pristojne novce i da se polako smanjuje razlika u plaćama između muških i ženskih zvijezda, a i ne možemo lagati – sviđa nam se vidjet ju opaku.

TAGOVIavengers batman Captain America DC hulk iron man marvel Osvetnici spiderman superjunaci superman Thor xmen

Komentiraj