Film i TV

Aside Banners

Obožavatelji su odlučili! Ovo su najomraženiji TV likovi! Pogledajte tko nikome nije sjeo

Piše , Objavljeno

Izvor: Shutterstock/arrideo/s_bukley

Svi imamo jednog ili više likova koji nas iritira svojom pojavom na ekranu, a njegovo prikazivanje u omiljenoj TV seriji odmah izaziva kolutanje očima. Možda ima veze s izgledom glumaca ili njihovih likova, a možda i ne znate zašto vas iritiraju, ali znate da ih ne volite.

Imate sreće! Tako se osjeća većina strastvenih gledatelja, a stranica Ranker otišla je toliko daleko je prikupila više od 239,3 tisuća glasova kako bi saznali koje likove gledatelji smatraju najomraženijim.

Joffrey Baratheon, Ramsey Bolton, Cersei Lannister
Galerija

Najviše je omraženih likova u seriji Game of Thrones, točnije prva tri najomraženija lika iz Tv serije dolaze upravo sa seta spomenute serije. Naime na prvom se mjestu nalazi lik Joffreyja Baratheona (Jack Gleeson), a ispod njega je kolega iz serije Ramsey Bolton (Iwan Rheon). Treće mjesto također zauzima lik iz iste serije, a to je Cersei Lannister (Lena Headey).

Odmah iza mrskog trojca iz serija Game of Thrones, slijedi The Governor (David Morrissey), iz serije The Walking Dead, a na petom mjestu šokantno se nalazi Rachel Berry (Lea Michele) iz serije Glee. Na šestom  mjestu nalazi se lik Shou Tucker iz anime Fullmetal Alchemist: Brotherhood.

Todd Alquist (Jesse Plemons) iz serije Breaking Bad nalazi se na sedmom mjestu, a nedužni lik iz crtića za najmlađe, Caillou, našao se na osmom mjestu, što znači da je toliko iritantan da je zaslužio mjesto na popisu TV ubojica i zločinaca. Livia Soprano (Nancy Marchand) iz serije Sopranos i Will Schuester (Matthew Morrison) iz serije Glee zaokružuju prvih deset mjesta na popisu omraženih likova iz TV serije.

Popis se stalno ažurira tako da slobodno dajte svoje mišljenje, a kako bi ispucali negativnu energiju koju prema njemu osjećate, svoj glas dajte vašem omraženom liku.

 

Obožavatelji su odlučili! Ovo su najomraženiji TV likovi! Pogledajte tko nikome nije sjeo