Film i TV

divnoje

Aside Banners

Oduševit će vas trailer za drugu sezonu najiščekivanije serije godine – Stranger Things

Piše , Objavljeno

Napokooooooon.

Vidjeli smo nekoliko teasera, saznali smo kada je premijera, ali došlo je i vrijeme da vidimo punokrvni trailer ispunjen svim čudnovatim stvarima koje volimo u seriji Stranger Things.

Radnja druge sezone je smještena u 1984. godinu, godinu dana nakon što je mali Will spašen iz Upside Down svijeta. Willov gradić će se sada susresti s opakijim čudovištima od humanoidne i žgoljave biljke mesožderke.

Ono što nas je oduševilo je Vincent Priceov glas, segment koji je odradio za Michael Jacksonov spot “Thriller”. Samo nostalgija…

Serija je postala nevjerojatno popularna, pogledali su je svi (pa čak i njihova baba) i to vjerojatno u jednom danu/dahu. Stranger Things je nominiran za 18 Emmya, a Netflix je dodatno učvrstio svoju poziciju kada u pitanje dođu priče koje život znače. Mi smo seriju uvrstili u izbor najbolje serije 2016. godine, a ne sumnjamo da će biti i ove godine na listi.

Premijera? 27. listopada, baš na vrijeme za Noć vještica. Iako sumnjamo da ćemo izdržati do Noći vještica, gledamo čim izađe.

TAGOVInajbolje serije Netflix serije stranger things

Komentiraj