Film i TV

can we BE any more excited?

Aside Banners

Ono kad je svijet doživio kolektivni orgazam: reakcije poznatih na okupljanje Prijatelja

Piše , Objavljeno

Rijetko što uzrokuje kolektivno svjetsko uzbuđenje kao što je to ovoga vikenda uspjela vijest o tome da se postava legendarne serije iz 90-ih “Prijatelji” ponovno okuplja u specijalu na HBO-u.

Internet je gorio, a uzbuđenje još uvijek ne jenjava. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer podijelili su vijest na Instagramu i oduševili ljude diljem svijeta, i to ne samo nas smrtnike, već i poznate holivudske face, a sliku je najbolje dočarala Kate Hudson napisavši: “Imam osjećaj da je svijet upravo doživio kolektivni orgazam.”

Instagram profili petorke Prijatelja zasuti su komentarima glumaca i pjevača, od Aaron Paula, Kaley Cuoco, Selene Gomez, Michelle Pfeiffer, Reese Whiterspoon i brojnih drugih.

Snimka zaslona (424)

Snimka zaslona (425)

Snimka zaslona (427)

I dok su svi Prijatelji na Instagramu podijelili istu fotografiju sebe iz Rolling Stone magazina napisavši “it’s happening”, jedino je Matt LeBlanc u stilu Joeya stavio fotku jedne druge serije na što su odmah reagirali njegovi Prijatelji.

Jennifer je prva komentirala objavu napisavši: Oh no…? No no no NO LeBlanc! Could that BE more NOT what we said to post???

lisakudrow Ha! They Do look like us…?
courteneycoxofficial Uh no Matt. Wrong reunion. ♥️

Can we all BE anymore excited???

TAGOVIhbo Prijatelji reunion