Film i TV

Budi Batman

Aside Banners

Original Batmanovo odijelo na prodaju za 75 tisuća dolara – uz još 500 komada filmske povijesti

Piše , Objavljeno

U Ujedinjenom Kraljevstvu (znaš te likove, oni što bi otišli iz EU) se organizira izložba na kojoj će se prodavati dijelovi filmske i televizijske povijesti – i to više od 500 komada.

Ono što svakako najviše zapinje za oko je Batmanovo odijelo iz The Dark Knight Rises koje je Christian Bale nosio 2012. godine (i u kojem je ispuštao čudne zvukove okarakterizirane kao Batmanov glas). Očekuje se da će odijelo postići cijenu veću od 75 tisuća dolara.

Batmanov Batpod motocikl će također biti izložen kao i Schwarzeneggerova odjeća iz Terminatora dvojke, Harry Potterovo pismo iz Hogwartsa te Spielbergova kapa iz Ralja.

Na prošlogodišnjoj aukciji Prop Storea prodana je izvorna Stormtrooper kaciga za nevjerojatnih 103688 američkih dolara, a ove godine je Prop Store osigurao i kacigu TIE Pilota iz Star Warsa: Nove nade koja bi možda mogla i srušiti taj rekord.

Svi komadi filmske povijesti će biti izloženi javno na besplatnoj izložbi u centralnom Londonu od 14. rujna pa sve do dana prodaje – 27. rujna. Ako se nađeš u Londonu tada – moraš ići.

Ako imaš djevojku, možeš joj kupiti vjenčanicu Keire Knightley iz Love Actually. Cure vole vjenčanice. I Love Actually.

TAGOVIaukcija batman film

Komentiraj