Film i TV

mi smo za

Aside Banners

Otkriven trailer za prequel GoT-ja! House of the Dragon izgleda odlično!

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Nismo razočarani!

Ovim svijetom vlada Viserys Targaryen, a srest ćemo još neka druga poznata (prez)imena. Lord Rickon Stark i Boremund Baratheon nam zvuče dovoljno poznato kako bismo uočili da se obiteljske loze isprepliću. Je li ovo početak nekog novog serijskog univerzuma?

Trailer:

Viserys planira predati krunu svojoj kćeri Rhaenyri i time prekinuti tradiciju muških nasljednika, a vjerujemo da će upravo to biti jedan od pokretača radnje i spletki na dvoru i u seriju.

Ono što nama prodaje ovu seriju je Matt Smith! Nije nam svojim pojavljivanjem uspio prodati Marvelovog antijunaka Morbiusa s Jaredom Letom, ali za ovo smo itekako spremni.

Nakon što je GoT neslavno i prebrzo spetljan i završen, HBO je najavio čak pet spin-off serija, ali zasad je samo House of the Dragon nastavio s produkcijom. Sada HBO opet prevrće i važe, sigurni smo da stiže serija bazirana na Martinovim Dunk and Egg novelama, baš kao i animirana serija za HBO Max, a najavljena su i tri nova projekta za koja još uvijek ne znamo u kakvoj će se formi pojaviti pred našim očima.

House of the Dragon stiže u kolovozu!

TAGOVIfantasy George R.R. MArtin GOT hbo house of the dragon Igra prijestolja serije