Film i TV

Opa!

Aside Banners

Ova faca pridružuje se četvrtoj sezoni The Boysa

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Dvije godine nakon neuspješnih usklađivanja radnih rasporeda, baš u trenutku kad se činilo kako neće biti ništa od toga, The Boysi su ponovno uspjeli! Ovaj put, u priključivanju Jeffreyja Deana Morgana svojoj ekipi.

Za Morgana to znači i ponovni susret s Ericom Kripkeom, tvorcem Supernaturala i The Boysa. 

Također, Amazon je potvrdio da će se Morgan, samoproglašeni obožavatelj ove spektakularne *izdarije od serije, u novoj sezoni pojavljivati kao stalna gostujuća zvijezda, prenosi Entertainment Weekly.

Iako za sada nema potvrđenih informacija – ova bi suradnja mogla značiti i ponovni susret Morgana i Jensena Acklesa (Soldier Boyja), dvojice kolega sa seta hit serije Supernatural.

Kripke pokušava Morgana dovesti još od početka 2020. pa su se u tweetovima natezali, kao, može treća sezona ako bude slobodan, on kaže može, i na kraju ne bude slobodan.

Na svu sreću, dočekali smo!

Čak i dok nije sudjelovao u projektu, Morgan je bio zainteresiran za priču i ono što se događa, čak je Acklesa tražio spoilere, ali je ovaj kao pravi prijatelj odbio propričati prije premijere treće sezone.

Što možemo očekivati u četvrtoj sezoni

Nastavljamo se boriti s posljedicama onoga što se događalo na kraju treće sezone – uznemirujuće posljednje scene sugeriraju da bi Ryan (Homelanderov ‘supe’ sin) mogao ispasti malo s*anje poput svoga oca, ali Kripke je izjavio da odluka oko Ryanova karaktera još nije konačna.

Sezona se trenutno snima i nadamo se da neće razočarati. Po svemu sudeći, ne bi trebala.

 

 

 

 

 

TAGOVIamazon Eric Kripke jeffrey dean morgan the boys