Film i TV

nesposobnjakovići

Aside Banners

Ova poruka scenaristu vezana za Man of Steel je dokaz da i u Warner Brosu rade nesposobni likovi

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

David Goyer je već dugo poznata njuška u filmskoj industriji, napisao je prvog i drugog Bladea (a režirao je i napisao i trećeg – tugica), sudjelovao je u Dark Knight trilogiji, ali najgori savjet filmskog studija mu se dogodio sasvim neočekivano.

I ne, ne pričamo o bilješkama koje je dobio za scenarij Doctora Strangea gdje je pisalo “izbaci magiju”.

“Jednu bilješku sam dobio za Man of Steele. Na kraju Superman koristi kapsulu u kojoj je stigao na Zemlju kao dijete kako bi njome uništio brod Generala Zoda. U poruci je stajalo da to moram izmijeniti. Kad smo pitali zašto, oni su odgovorili ‘Ako Superman koristi tu kapsulu i uništi je dok spašava grad, kako će se ikad vratiti na Kripton?’

Uslijedila je duga pauza. Pa smo rekli ‘Krypton je eksplodirao, vidjeli ste 30 minuta toga’.”

Auf. Boli. To je isti profil ekipe s tvog posla koja ništa ne sluša na sastancima, a baš i ne čitaju mailove temeljito. Možda ti je lakše ako znaš da je tako i u filmskoj industriji u jednom od najpoznatijih studija.

Nije ni čudo što su sabotirali sve DC filmove.

Ne znamo kako netko može biti uključen u snimanje filma o Supermanu i ne poznavati temeljni dio priče. Ovo stvarno boli. Ako želite pročitati ostatak intervjua s Davidom S. Goyerom – provjerite Hollywood Reporter.

TAGOVIdavid s. goyer DC dceu Man of Steel superjunaci superman Zack Snyder