Film i TV

impresivno!

Aside Banners

Ovako bi izgledao Terminator da ga glumi Stallone

Piše , Objavljeno

Sylvester Stallone podijelio je najnoviji video Terminator 2: Sudnji dan u kojemu je on, zahvaljujući YouTube kanalu Ctrl Shift Face koji koristi takozvanu deepfake tehnologiju, glavna zvijezda.
Tehnologija Deepfake ubrzano postaje sve bolja i bolja, zbog čega je gledanje Stallonea u u ulozi T-800 Arnolda Schwarzeneggera tako jezivo.
U svakom slučaju, video će više nego vjerojatno proganjati u snovima neke od vas, pa se smatrajte upozorenima.

.

 Deepfakeov video Terminatora 2 sa Sylvester Stalloneom je prilično impresivan. Gotovo da nema nikakvih grešaka ili dokaza koji bi sugerirali da je lažan i doslovno izgleda kao da je Stallone bio zvijezda kultnog filma iz 1991. I sam Stallone je očito impresioniran te je podijelio video napisavši:  “Ovako bi izgledao Terminator da je napravljen od špageta i pizze!”

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

This is what a terminator would look like if he was built from spaghetti and pizza!

Objavu dijeli Sly Stallone (@officialslystallone)

 Čovjek iza  Stalloneovog Terminatora 2: Sudnji dan videa, također je odgovoran za zamjenu lica Arnolda Schwarzeneggera i Bill Hadera od prije nekoliko tjedana. Videe objavljuje pod imenom Ctrl Shift Face i ima brojne druge zapise koji koriste Deepfake tehnologiju, a svaki je bolji od prošlog.
Mnogi su  protiv ove tehnologije, čak i u zabavne svrhe, jer bi mogla dovesti do nekih prilično ozbiljnih problema u smislu lažnih vijesti. Međutim, prilično je nevjerojatno vidjeti koliko je daleko tehnologija dogurala u tako kratkom vremenu.

U međuvremenu, Terminator 2: Sudnji dan upravo će dobiti svoj izravni nastavak s ovogodišnjim Terminatorom: Dark Fate. Arnold Schwarzenegger i Linda Hamilton pokušati će franšizom osvojiti neke nove generacije. Vratio se i James Cameron, ovoga puta kao producent, dok je redatelj Deadpoola Tim Miller iza kamere. Reakcije na prvi trailer su pomiješane, ali to se i očekuje. Terminatorska franšiza prošla je kroz svašta nekoliko posljednjih desetljeća, tako da su fanovi ipak pomalo skeptični prema drugom nastavku.

.

TAGOVIarnold schwarzenegger sylvester stallone terminator