Film i TV

wow, stvarno je

Aside Banners

Ovakvi filmovi se još uvijek snimaju? Dolph Lundgren i Mickey Rourke u akcijskom filmu

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Izašao je trailer za Section 8, akcijski film s Dolphom Lundgrenom i Mickeyjem Rourkeom. Čudnovato, ali nijedan od njih dvojice nije glavni lik ovog filma. Ta “čast” je dohvatila Ryana Kwantena kojeg smo gledali u True Bloodu, ne znamo kako ni zašto jer nam Kwanten ima karizmu kuhinjske krpe, ali valjda produkcijska kuća ima svoju računicu.

Kwanten glumi bivšeg vojnika koji se osvetio ubojicama svoje žene i djeteta te je završio u zatvoru. Vladina organizacija Section 8 mu pruža priliku za slobodom, ali mora odraditi nekoliko poslova za njih. Lundgren mu je nadređeni u ovoj agenciji.

Mi smo jako iznenađeni da ovakvi filmovi još uvijek postoje, a osim navedenih glumaca, tu je i Dermot Mulroney te Scott Adkins, iznimno vješt i hiperproduktivan akcijski glumac. I ne, ne pričamo o glumačkim sposobnostima već o sposobnostima mlaćenja, skakanja, padanja i ostalih vratolomija.

Dolph Lundgren je jako zauzet u zadnje vrijeme. Posudio je glas u animiranom hitu Minions: The Rise of Gru, a uskoro ćemo ga gledati i u četvrtom nastavku Expendablesa i DC-jevoj nadi za zaradom Aquaman and the Lost Kingdom.

Najjače od svega, film izlazi i u kinima, nije “ravno-na-DVD-i-streaming”. Film stiže u kina 23. rujna. Ovo je nešto što ćemo pogledati u kinu, ako naši kinematografi prepoznaju ovu veličanstvenu priliku da zarade stotinjak kuna.

TAGOVIakcija akcijski filmovi dolph lundgren Mickey Rourke nostalgija scott adkins