Film i TV

očekivan popis?

Banner 300

Ovo je 10 najgledanijih originalnih Netflixovih filmova do danas

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Netflix opet otkriva podatke o gledanosti svojih projekata i to na uobičajen način – oni izbace report, a mi im trebamo vjerovati. Također uvijek biraju izbaciti najuspješnije podatke, malo znamo o onim manje ugodnim. U ranijim izvještajima smo pronašli i podatak da kao “gledanje filma” uzimaju barem tri minute gledanja jer se to kvalificira kao namjeran izbor. Nismo sretni s tim, ali hej – nemamo ništa bolje zasad.

Zack Snyderov Army of the Dead je najnoviji dodatak njihovoj listi od 10 najgledanijih filmova u povijesti. Njihovih originalnih filmova, naravno.

Mjesta na ovoj prestižnoj listi se dokopalo nekoliko projekata izbačenih u posljednjih godinu dana. The Old Guard, Enola Holmes, Project Power, The Midnight Sky i Army of the Dead čine polovicu liste.

1. Extraction (99 milijuna)
2. Bird Box (89 milijuna)
3. Spenser Confidential (85 milijuna)
4. 6 Underground (83 milijuna)
5. Murder Mystery (83 milijuna)
6. The Old Guard (78 milijuna)
7. Enola Holmes (76 milijuna)
8. Project Power (75 milijuna)
9. Izjednačeni su The Midnight Sky i Army of the Dead sa 72 milijuna pregleda

Extraction je prvi, nije ni čudo kad zvijezda Chrisa Hemswortha sjaji tako snažno i visoko.

Ovo “izjednačenje” na devetom mjestu nam isto malo smrducka, jedan film je morao imati više gledanja prije samog zaokruživanja. Gdje su decimale na ovoj listi? Ne možemo puno, moramo uzeti što nam Netflix nudi. Uostalom – koliko su ove liste zapravo važne? Nama služe isključivo za to da vidimo koliko visokobudžetnih filmova još nismo pogledali te koje nećemo nikad pogledati. U ovu zadnju kategoriju spada Murder Mystery s Adamom Sandlerom i Jennifer Aniston.

Kada možemo očekivati novu listu? Kad Netflix poželi. Da bar možemo mi tako na poslu.

TAGOVIextraction film najgledaniji filmovi Netflix streaming ratovi