Film i TV

gledamo

Aside Banners

Ovo se gleda: Paul Rudd je psihoterapeut Willa Ferrella u novoj seriji

Piše , Objavljeno

Paul Rudd i Will Ferrell su miljenici svih onih milih ljudi koji se vole nasmijati kako bi barem na par trenutaka zaboravili na teške trenutke. Ova dva glumca uvijek izgledaju kao da se zabavljaju, a sada ćemo ih opet gledati na ekranu zajedno – prvi put nakon dva Anchormana. Sada će utkati svoje talente u novu crno-humornu seriju The Shrink Next Door.

Ovo je projekt Apple TV+ streaming servisa od kojeg ne pamtimo previše dobrih stvari, a opet – dali su nam Ted Lassoa, najdražu nam seriju 2020. godine pa ćemo ovom novom projektu svakako morati dati šansu.

Sve više primjećujemo kako tvorci serija daju veću platformu mentalnom zdravlju, a Shrink Next Door je očito također dio te inicijative.

Serija je bazirana na istinitim događajima, ne želimo ništa spoilati jer samo googlanjem slučaja možeš otkriti puno, a želimo zadržati blaženi osjećaj neznanja što duže.

Obojica izgledaju jako čudno s ovim dlakama po glavi i faci.

Will Ferrell glumi lika koji se zove Marty, a Paul Rudd je psihoterapeut. Marty se otvara svom psihoterapeutu kroz tri desetljeća, a u seriji ćemo gledati i Kathryn Hahn koja je postala prava zvijezda nakon pojavljivanja u seriji Wandavision.

Serija je bazirana na uspješnom podcastu, a prve tri epizode će doživjeti premijeru početkom studenog.

TAGOVIapple tv + Paul Rudd serije will ferrell