Film i TV

što misliti?

Aside Banners

Pa šta je ovo? Ovako će izgledati Batmobile u novom Batmanu, baš ga prećeruju s razlikama od prethodnika

Piše , Objavljeno

Robert Pattinson glumi Batmana, bespućima svemrežja se već širi nadimak Pattman. Prije nekoliko tjedana smo vidjeli screen test novog odijela koji nas je čak i malo razveselio, ali i zbunio jer nas militaristički Batmanov kostim previše podsjeća na Daredevila, a znamo da nismo jedini. Sada nam je redatelj Matt Reeves omogućio uvid u novu verziju Batmobilea koji će nakon nekoliko različitih inkarnacija opet biti predmet rasprave (kao što je to bio i vojni terenac u Nolanovoj trilogiji).

Američki muscle-car za britanskog glumca je svakako neobičan izbor, ali razumijemo kako te stvari funkcioniraju – svaki redatelj se želi odvojiti od vizualne reprezentacije prethodnih Batman simbola što je očito u estetici Batmobilea kroz povijest, ali i u izboru kostima za svaki nastavak u povijesti DC ekranizacija (pozdrav Schumacheru i Clooneyevim bradavicama).

Batman izlazi 25. lipnja iduće godine, a uz Pattinsona ćemo gledati Zoë Kravitz kao Catwoman, a tu će biti i Paul Dano te Colin Farrell. Postava obećava, ali nismo baš sigurni u smjer jer smo ljudi prepuni mana, baš kao i očekivanja od jednog od najdražih nam superjunaka svih vremena.

TAGOVIbatman Batmobile matt reeves Robert Pattinson