Film i TV

stvarno vs nestvarno - opet

Aside Banners

Pazi trailer: Black Mirror će sutra dobiti posebnu epizodu!

Piše , Objavljeno

Da, znamo da pretjerujemo s trailerima, ali što da radimo kada nas vesele i najavljuju nam stvari koje se iskreno nadamo konzumirati, a najčešće uopće ne stignemo. Ali kunemo se da tako neće biti s ovim specijalom Black Mirrora.

Trailer za Black Mirror: Bandersnatch se pojavio na omiljenim nam internetima, a potvrđuje da ćemo ovo čudo moći gledati već sutra, 28. prosinca na Netflixu. Ah Netflikše, toliko te volimo i mrzimo istovremeno.

Ranije ove godine su se počele širiti glasine kako ćemo moći birati ishod jedne epizode u stilu onih malenih srebrnih knjiga Vremenski Stroj, ali nismo sigurno hoće li baš Bandersnatch biti takav.

Ova epizoda izgleda poprilično retro, radnja je smještena u 1984. godinu, a to je vrijeme kada mladi programer pokušava napraviti video igru prema uspješnom fantasy romanu. Začeci gaming industrije, ludi fantasy autor, vrhunski soundtrack… Naravno da nešto polazi po krivu i da će biti ludih. Ovaj devedesetominutni specijal je dobio ime prema biću iz Lewis Carrollove priče Through The Looking Glass što je nastavak Alice u Zemlji Čudesa. Znaš da će biti nadnaravnih zapleta – ipak je to Carroll, a i Black Mirror.

Pogledaj trailer i javi nam u komentare što misliš.

.

TAGOVIBlack Mirror Netflix serije tehnologija video

Komentiraj